Spring til indhold

Marianne Skaarup

Marianne Skaarup indehaver af MS massage

Mit navn er Marianne Skaarup og jeg er uddannet fysiologisk massør, sportsmassør, sportsterapeut og BMS akupunktør.
Jeg tilbyder massage til dig, der ønsker at blive smertefri i muskler og led. 

Efter at have afsluttet min overbygning på Sports Corpus Skolen i Haderslev som Sportsterapeut, er jeg også uddannet i sportsakupunktur, cupping og TENS. Derudover tilbyder jeg professionel taping af skader ved brug af enten kinesiotape eller sports tape. Jeg er også certificeret BMS-akupunktør indenfor smertelindring, stress og psyke.

Jeg samarbejder med Claes Overgaard.


Hvorfor Sportsmassør?

Jeg har stor passion og mange års erfaring indenfor både dans og fitness, hvilket betyder at jeg har et stort kendskab til kroppens muskulatur, knogler, ledbånd og ligamenter.
Som danser, har jeg selv haft en del skader undervejs i min karriere og jeg har mødt både gode og dårlige behandler.
Derfor ved jeg hvilke behandlinger der passer bedst på mig og min krop, da jeg selv har bøvlet med knæskader, fibersprængninger, forstrækninger, inflammationer, overbelastningsskade og MANGE andre sportsskader.
I mit arbejde som bl.a. danseunderviser og fitness instruktør, har en del af hverdagen været at hjælpe andre med deres sportsskader og derfor har jeg opbygget en stor egen erfaring igennem årene. 
I efteråret 2020 begyndte jeg min uddannelse som sportsmassør da jeg gerne ville opnå en teoretisk viden indenfor sportsskader. Derfor vidste jeg allerede på det tidspunkt, at sportsterapeut også skulle være en del af min nye vidensopbygning, da jeg vil blive endnu bedre til at hjælpe med skader, genoptræning osv.
Når det er sagt, giver sportsterapeutuddannelsen ligeledes viden omkring “almindelige” problemstillinger som ondt i ryggen, ondt i hovedet og spændinger forskellige steder i kroppen, som jeg finder interessante at kunne hjælpe andre med.


Hvem er Marianne Skaarup?
På nuværende tidspunkt er jeg leder på danselinjen på Hoptrup Efterskole i Haderslev, samt danselærer og koreograf på Næstved Musikteater og Talentskole.
I 1992 blev jeg uddannet danser, koreograf, danselærer og aerobic instruktør og jeg har danset professionelt hele mit liv, fra jeg var 15 år. 
Dette har resulteret i utallige danseshows i både indland og udlandet. 
I 2001 startede jeg min egen danseskole op i Kolding med danseundervisning af unge og gamle i alderen fra 6 til 75 år.
Derudover har jeg i en del år, undervist i fitness centrer, gymnastik foreninger og holdt workshops på mange forskellige danseskoler og i foreninger for både medlemmer og instruktører.


Jeg tilbyder massage til dig. 

Jeg tilbyder massage til både elite idrætsfolk, dansere og gymnaster, da det er her min passion og spidskompetencer er. Men jeg ved jeg også kan hjælpe folk der dyrke motion som hobby, eller slet ikke, men som har ondt i deres krop.

Jeg glæder mig til at møde dig, og hjælpe dig videre i din karriere, eller dagligdag, hvor du får din krop med dig. 

Marianne Skaarup, Massør, Sportsterapeut og BMS Akupunktør